We are nitrohosting!

Ne ju ofrojmë shërbimet me më shumë kualitet dhe performancë,
ne gjithashtu jemi duke ofruar Virtual Private Server (VPS)
me lokacion: Bullgari (sofie), Francë, Gjermani etj.

[en] Information: We are having some issues with mysql connection, we are working with some bugs that we're not expecting and our panel will be on.    ______________ [al] Informacion: Ne kemi disa probleme me lidhjen mysql, prandaj jemi duke punuar me disa bugs që nuk i presim dhe paneli ynë do të jetë përsëri online mos u shqetësoni!.

Zgjedh planin tuaj

Pako e vogël

• 12 / slot
• Ping i ulët
• Mbështetje 24/7
• WebFTP
• Kontrol Paneli
• Sigurimi nga Ddos attack

0.99€ /per muaj

Pako standarte

• 16 / slot
• Ping i ulët
• Mbështetje 24/7
• WebFTP
• Kontrol Paneli
• Sigurimi nga Ddos attack

1.99€ /per muaj

Pako e mesme

• 24 / slot
• Ping i ulët
• Mbështetje 24/7
• WebFTP
• Kontrol Paneli
• Sigurimi nga Ddos attack

2.99€ /per muaj

PREMIUM

Pako premium

• 32 / slot
• Ping i ulët
• Mbështetje 24/7
• WebFTP
• Kontrol Paneli
• Sigurimi nga Ddos attack

4.99€ /per muaj

Mbështetje 24/7

Ekipi ynë me përvojë është gjithmonë i gatshëm t'ju japë një dorë!
Nga pyetje të përgjithshme deri tek qështja komplekse teknike

Ekipi

Ne kemi ekipin i cili ju mundëson të kryeni qdo problem & ndihmë apo ankesë!

Klientët

Ne kemi disa klientë të lumtur sepse ofrojmë çmim të ulët dhe performancë të lartë.

Qmimet

Nëse shërbimet tona nuk janë ofruar siq duhet apo nuk janë me performancë jo të mirë
ne ju garantojmë kthimin e parave!

Paneli i
Kontrollit

Ne kemi bërë disa përditësime në panelin e kontrollit, i avancuar dhe shumë i thjeshtë për tu përdorur, Kliko më poshtë për DEMO hyrje dhe shqyrtoni të gjitha opsionet dhe mundësitë e panelit më të avancuar në botë. Klientët tanë janë të shokuar me të gjitha mundësitë e panelit që ju ofron.

GameTracker

Së shpejti gametracker-i online!

Server Control

Kontrolli i
Serverit tuaj!

Ju keni mundësinë ta menaxhoni serverin tuaj në një panel me opsione shumë të avancuara, të cilat mund ti shikoni më poshtë apo në klientin demo .

NEW  Klienti mund të krijojë sub-userë dhe të zgjedh se cilin server dëshiron të menagjoj ai!
NEW  Tani klienti mund të ndërroj foton e profilit!
NEW  Server Info (Informacionet e serverit)
NEW  Server Banner
NEW  Server Graph & Players Graph (Grafiku i serverit & lojtarëve)
NEW  Server Rank (Ranku i serverit sipas lojtarëve online!)
NEW  md5 hash (Tani klienti ka siguri në fjalëkalim, është e enkriptuar prej 128 bitësh!)

Pagesat
Online

Së shpejti në NITROHOSTING do të vijë pagesa online në këto metoda:
Paypal
Credit Card

Zgjedh performancat tuaja!

Pako e vogël

• Location:
• CPU: Core i3 5700k
• RAM: 4GB
• SSD: 250GB
• 2k Mhps

9.99€ /per muaj

Pako standarte

• Location:
• CPU: Core i5 7700k
• RAM: 8GB
• SSD: 250GB
• 2k Mhps

15€ /per muaj

Pako e mesme

• Location:
• CPU: Core i7 7700k
• RAM: 16GB
• SSD: 500GB
• 5k Mhps

25€ /per muaj

PREMIUM

• Location:
• CPU: Core i7 8700k
• RAM: 32GB
• SSD: 500GB
• 5k Mhps
• Extra nje pako standarte!

50€ /per muaj

Së shpejti
VPS (Virtual Private Server)

Së shpejti në nitrohosting menagjimi i vps-ve me kapacitet deri 6GB RAM

Dëshironi të punoni me ne? kontaktoni këtu!